Usluge knjigovodstva i računovodstva

Knjigovodstvene (računovodstvene) usluge

Lako je reći da Ideal Računovodstvo kao moderna  računovodstvena  odnosno knjigovodstvena agencija ima za cilj da svakog dana unapredi nivo digitalizacije sopstvenih knjigovodstvenih usluga, no nije tako lako zaista i opisati šta to tačno znači.

Naša strateška odluka jeste da investiramo u procese digitalizacije – odnosno u knjigovodstvene softvere u Cloud-u i softvere koji omogućavaju rad na relaciji klijent – knjigovodstvena agencija u realnom vremenu –  a to suštinski za naše klijente znači sledeće:

 – kreiramo sistem razmene podataka bez obaveze da dolazite kod nas i samim tim štedite značajno vreme koje vam ostaje za porodicu, prijatelje i hobi.

– kreiramo sistem u kom možemo da vam odgovorimo na 99% pitanja odmah, a na ostalih 1% u roku od 24h. Ovo vam donosi jednu sigurnost u kojoj možete znati da imate pravog partnera koji će vam naći rešenje, a ne samo “odraditi” posao.

– eliminišemo bespotrebnu papirologiju i tako štedimo dodatno vreme i papir, čineći i dobro delo očuvanja životne sredine

Knjigovodstvene (računovodstvene) usluge i digitalizacija - šta to znači za vas?

knjigovodstvene usluge i digitalizacija

 

Kao knjigovodstvena agencija u operativnom radu koristimo napredne softverske alate koji omogućavaju klijentima da u realnom vremenu znaju ključne infromacije kao što su:

 • stanje zaliha
 • dugovanja
 • potraživanja
 • PDV

No, iako investiramo u alate koji klijentima omogućavaju da dobiju kvalitetniju knjigovodstvenu uslugu,  naš najveći “alat” je posvećenost ka brzom rešavanju klijentskih zahteva.

Znamo da zvuči “kliše”, ali je zaista tako.

Mogućnost da nivo knjigovodstvene usluge prilagodimo kako malim, tako  i srednjim i velikim klijentima kao i raznolikost knjigovodstvene usluge omogućavaju nam da svakom klijentu pristupimo personalizovano, odnosno da način isporuke IDEAL knjigovodstvenih usluga prilagodimo željama partnera.

Pored navedenog, sam proces digitalizacije nam omogućava i to da cenu knjigovodstvenih usluga možemo takođe prilagoditi veličini svakog biznisa ponaosob.

Knjižimo na 24h

Iako zvuči poprilično “nemoguće”, praksa je pokazala da ukoliko se procesi implementiraju na pravi način i sistem postavi tako da se od izvora podataka do finalnog oblika stiže na “jedan klik”, sve je moguće. Ovakav sistem rada nam donosi IDEAL klijentima komfornost u tom smislu da externo knjigovodstvo postaje takoreći interno jer radimo nad istim podacima u realnom vremenu. 

Knjigovodstveni odnosno računovodstveni servis Ideal Računovodstvo obavlja sledeće knjigovodstvene i računovodstvene usluge:

Osim što knjižimo na 24h i lavovski se borimo da budete zadovoljni, u knjigovodstvenoj agenciji IDEAL pružamo i neke od strandardnih knjigovodstvenih usluga:

 1. vođenje glavne knjige,
 2. analitičku evidenciju salda, konta, listinge otvorenih stavki,
 3. obračun poreza na dodatu vrednost,
 4. vođenje poreskih evidencija,
 5. popis i obračun amortizacije osnovnih sredstava,
 6. izradu završnog računa,
 7. izradu međugodišnjih bilansa,
 8. vođenje blagajne,
 9. obračun plata, socijalnih doprinosa,ugovora o delu i autorskih honorara,
 10. knjiženje maloprodaje,
 11. vođenje računovodstva po troškovnim mestima i projektima
 12. izradu statistike finansijskih računa,
 13. vođenje platnog prometa,
 14. obračun kamata,
 15. pripremu dokumentacije za dobijanje bankarskih pozajmica,
 16. izradu predloga racionalizacije ostalih postupaka povezanih sa računovodstvom,

 

A da li od knjigovodstvene agencije IDEAL možemo očekivati i nešto više od pukog knjigovodstva?

Da, možete.

Pored navedenih knjigovodstvenih usluga koje obuhvata standardna računovodstvena praksa, korisnicima IDEAL računovodstvenih usluga možemo obezbediti i dodatne tipove usluga kao što su:

 1. kuriske usluge
 2. pomoć prilikom odabira softverskog rešenja
 3. pravno savetovanje
 4. posredovanje u komunikaciji  sa bankarskim sistemima
 5. priprema biznis plana 
 6. posredovanje prilikom komunikacije sa javnim sektorom
Iako ove usluge ne spadaju u standardne pakete i cene računovodstvenih usluga, i njih možemo prilagoditi potrebama samog biznisa.

ŽELITE DA SAZNATE KOLIKO BI KOŠTALE RAČUNOVODSTVENE USLUGE ZA VAŠU FIRMU?

Ukoliko imate pred sobom sve neophodne parametre za kreiranje procene cene koštanja računovodstvene usluge, možete nam poslati detalje popunjavanjem forme ispod i u roku od 11h možete očekivati odgovor s naše strane.   Call Now Button+381642400694