Fraud Blocker Specijalna ponuda za novoosnovane firme - Knjigovodstvena agencija | Knjigovodstvene usluge Beograd | Agencija za knjigovodstvo Beograd

Specijalna ponuda za novoosnovane firme

O kakvoj ponudi je reč?

Reč je o ponudi kreiranoj samo za novoosnovana preduzeća koja obuhvata pružanje knjigovodstvene usluge na takav način da omogućimo i određeni vid podrške svima koji su započeli preduzetničku avanturu.

Zašto ovo radimo?

Jer smo i sami bili na početko, ne tako davno.

I znamo kako je kada se nalazite u situaciji u kojoj vam je sve potrebno: od lokala, preko kancelarijske opreme, softvera za rad, pa sve do knjigovodstvenih usluga.

I znamo da u toj fazi poslovanja finansija nikad dosta za sve što je potrebno odjednom, a svaki mesec izgleda kao “godina” do takozvane profitabilnosti.

No, ne brinite, uz čeličnu volju i dosta truda, uspeh je skoro pa neizostavan  (uz naravno dobro planiranje finansija).

I mi duboko verujemo u to, da čak i u Srbiji ljudi čelične volje i pravih aktivnosti mogu napraviti razliku u društvu.

A do tog praga profitabilnosti, spremili smo smo za sve novoosnovane firme ponudu koja obuhvata sledeće opcije podrške u ranom razvoju:

  1. Opcija 1: svim novoosnovanim preduzećima omogućavamo 2 meseca besplatnih knjigovodstvenih usluga uz ostavljeni depozit u visini jednog dogovorenog iznosa koji bi bio aktivan nakon 2. meseca.
  2. Opcija 2: 4 meseca računovodstvenih usluga po povlašćenoj ceni od 50% od dogovorene cene, bez depozita.

Na ovaj način, možete uštedeti i nekoliko stotina EUR, što u početnoj fazi razvoja preduzeća može značiti.

Za koga nije ova ponuda?

Ova ponuda nije za one koji su već vlasnici biznisa i otvorili su dodatnu firmu, već je namenjena onima koji su po prvi put u biznisu i kojima svaki vid podrške znači.

Ukoliko ste u prvoj grupi, možeo razgovarati o uslovima, no zamolili bismo vas da prostor za navedene 2 opcije ostavimo početnicima u biznisu.

Šta je potrebno da uradim kako bi iskoristio/la opcije?

Sve što je potrebno je da popunite formular ispod i kolege će Vas kontaktirati oko daljih koraka.
    +381691638054