Fraud Blocker Knjigovodstvene usluge - ponuda kojoj retki odolevaju. +381642400694

59 dana ili besplatno – jedinstvena ponuda za knjigovodstvene usluge

Kakva je to ponuda 59 dana ili besplatno za knjigovodstvene usluge?

Kada razmišljamo o saradnji, mi razmišljamo o zajedničkim godinama koje su ispred nas .

I verujemo da kvalitetnom uslugom i odnosom punim poštovanja naši partneri nemaju razloga da razmišljaju o promeni, a brojke nam to potvrđuju: 94% naših klijenata je reklo da nas vidi kao partnera u narednih 5 godina.

I drago nam je zbog toga jer nam upravo ovaj podatak daje samopouzdanja da svim novim klijentima omogućimo da u prvih 59 dana saradnje sa knjigovodstvenom agencijom IDEAL Računovodstvo u svakom trenutku imaju sobodu da kažu da nisu zadovoljni i mi ćemo im istog momenta vratiti sav novac.

Bez suvišnih pitanja, bez “sitnih slova”. 

Prosto, ako iz bilo kog razloga niste zadovoljni našom uslugom, imate mogućnost samo da kažete “nismo zadovoljni” i to je to.

Šta omogućavamo ovom ponudom?

Pre svega, razumemo da je donošenje odluke o promeni računovodstvene agencije ne tako lak zadatak.

Mnoga se pitanja nameću, moge nedoumice otvaraju jer, na kraju dana, ovde se radi o jednom “intimnom” partnerstvu u kom nekom poverujete uvid u sve vaše finansije.

Da li će novo knjigovodstvo biti bolje od starog?

Da li će razumeti moje poslovanje?

I mnoga druga pitanja naprosto naviru.

A kada još na to dodamo i rizik “promašene investciije”, kalkulacija postaje znatno kompleksnija, a odluka sve teža i teža.

Iz tog razloga, mi ovom ponudom omogućavamo svim firmama koje upravo sada razmišljaju o promeni knjigovodstvene agencije potpunu sigurnost da se nećete pokajati odlukom koju ste doneli. 

Odnosno, omogućavamo osiguranje vaše odluke u iznosu od 100% i rizik od donošenja loše odluke smanjujemo na minimum.

 

Kako da počnemo?

Jedostavno je, popunite formular ispod kontaktiraćemo vas oko daljih koraka u roku od 24h.    Popunjavanjem forme kompanija posetilac sajta upućuje zahtev IDEAL Računovodstvu za izradu inicijalne, neobavezujuće ponude za pružanje knjigovodstvenih usluga.

    Ukoliko podaci dostavljeni putem forme nisu dovoljni za pružanje inicijalne ponude, predstavnici kompanije IDEAL Računovodstvo Vas mogu kontaktirati oko razjašnjenja detalja

    +381691638054