knjigovodstvena agencija ideal racunovodstvo

Prijavite se i osvojite

besplatno otvaranje firme

UNESITE IME, PREZIME I  EMAIL U POLJE ISPOD KAKO BISTE UČESTVOVALI U NAGRADNOJ IGRI.

NAKO ŠTO UNESETE PODATKE, ZAPRATITE NAS NA FACEBOOK-U I INSTAGRAMU (KLIKOM NA IKONICE NA KRAJU STRANICE) KAKO BISTE ZNALI DA LI STE IZVUČENI KAO DOBITNICI.

I TO JE SVE 😀

P.S Popunjavanjem forme saglasni ste sa pravilima igre.

 1. ORGANIZATOR NAGRADNE IGRE “Osvoji besplatno otvaranje firme” JE “IDEAL RAČUNOVODSTVO” SA SEDIŠTEM U BEOGRADU, U DALJEM TEKSTU ORGANIZATOR.
 2. NAGRADNA IGRA SE ORGANIZUJE POD NAZIVOM “Osvoji besplatno otvaranje firme” U DALJEM TEKSTU NI U CILJU PROMOCIJE IDEAL RAČUNOVODSTVO OTVARANJE FIRME.
 3. NI SE ORGANIZUJE ISKLJUČIVO ZA PODRUČJE REPUBLIKE SRBIJE
 4. NI SE ORGANIZUJE U TRAJANJU OD 25.06.2019. DO 15.07.2019. GODINE
 5. UČESNICI SE MORAJU PRIJAVITI SA VALIDNOG PROFILA KAKO BI IH MOGLI OBAVESTITI O EVENTUALNO DOBIJENOJ NAGRADI.
 6. JEDAN UČESNIK MOŽE SE PRIJAVITI SAMO JEDNOM
 7. UČESNICIMA SE PRILIKOM PRIJAVE ZA RELEVANTNE UZIMAJU PODACI PROFILA SA KOGA JE OSOBA PRIJAVLJENA. UKOLIKO SU UČESNICI OSTAVILI LAŽNE PODATKE OVA LICA GUBE PRAVO NA DODELU NAGRADE U SLUČAJU DA JE U MEĐUVREMENU OSVOJE. NAGRADU DODELJUJEMO SAMO OSOBI ČIJE IME I PREZIME IZ DOKUMENTA (LIČNA KARTA) ODGOVARA IMENU I PREZIMENU SA PROFILA SA KOJIM SE OSOBA PRIJAVILA.
 8. UČESNICI KOJI SU SE PRILAVILI SA LAŽNIH PROFILA ISKLJUČIVO SAMI ODGOVARAJU ZA TAKVU ZLOUPOTREBU PODATAKA, ODNOSNO ORGANIZATOR NEĆE BITI ODGOVORAN ZA TAKAV SLUČAJ NI NA KOJI NAČIN I NI POD KAKVIM OKOLNOSTIMA.
 9. SVI PRISTIGLI KOMENTARI NA DRUŠTVENIM MREŽAMA BIĆE SELEKTOVANI OD STRANE ORGANIZATORA. ORGANIZATOR ZADRŽAVA PRAVO DA PRIHVATI ILI NE PRIHVATI KOMENTAR ZA KOJI SMATRA DA NE ODGOVARA TEMI POSTAVLJENE NI. ZABRANJENO JE POSTAVLJANJE KOMENTARA UVREDLJIVOG I PORNOGRAFSKOG SADRŽAJA, KOMENTARA KOJI POZIVAJU NA NASILJE, MRŽNJU I NETRPELJIVOST PREMA BILO KOJOJ RASNOJ, VERSKOJ, NACIONALNOJ,  ETNIČKOJ,  POLITIČKOJ,  SEKSUALNOJ,  POLNOJ ILI DRUGOJ DRUŠTVENOJ GRUPI ILI NA BILO KOJI NAČIN ŠTETI UGLEDU ORGANIZATORA.
 10. IMENA POBEDNIKA BIĆE OBJAVLJENA NA KRAJU NAGRADNE IGRE, NA FACEBOOK STRANICI
 11. KORIŠĆENJE BILO KAKVE VRSTE KOMPJUTERSKOG KODA, VIRUSA ILI BILO ČEGA ŠTO MOŽE OMETATI, ONEMOGUĆITI ILI ZLOUPOTREBITI GLASANJE JE ZABRANJENO. TAKVI POSTUPCI IMAJU ZA POSLEDICU ELIMINACIJU UČESNIKA IZ DALJEG TAKMIČENJA I ZABRANU UČEŠĆA ONOG KO JE NAVEDENA PRAVILA PREKRŠIO.
 12. UKOLIKO SE PROCENI ILI POSUMNJA DA NEKI OD UČESNIKA NA BILO KOJI NAČIN POKUŠAVA DA SABOTIRA ODABIR POBEDNIKA, ORGANIZATOR ZADRŽAVA PRAVO DA IH DISKVALIFIKUJE IZ NI I ZANEMARI NJIHO UČEŠĆE BEZ DALJEG OBRAZLOŽENJA.
 13. PRIJAVLJIVANJEM ZA UČEŠĆE U NI, UČESNIK JE SAGLASAN DA SE O UČESNICIMA I ODABIRU POBEDNIKA MOŽE SAČINITI VIDEO I AUDIO ZAPIS, KOJI ORGANIZATOR MOŽE DA UPOTREBI ZA PREPORUKU USLUGE BEZ IKAKVE SAGLASNOSTI I PROTIVUSLUGE.
 14. NEPRIDRŽAVANJE GORE NAVEDENIH PRAVILA PODLEŽE DISKVALIFIKACIJI UČESNIKA NI.
 15. OVA NI NIJE NI NA KOJI NAČIN SPONZORISAN, ADMINISTRIRAN, PODRŽAN NITI POVEZAN SA FACEBOOK-OM.
 16. ORGANIZATOR NIJE ODGOVORAN UKOLIKO FACEBOOK STRANICA BUDE PRIVREMENO VAN FUNKCIJE USLED VIŠE SILE ILI SLUČAJA ODNOSNO USLED DOGAĐAJA KOJI SU VAN KONTROLE ORGANIZATORA.
 17. SVE ŽALBE I REKLAMACIJE REŠAVA ORGANIZATOR NI. ŽALBE SE ŠALJU ISKLJUČIVO ELEKTRONSKIM PUTEM NA KONTAKT ADRESU OFFICE@IDEAL-RACUNOVODSTVO.RS U ROKU OD 48 SATI OD TRENUTKA OBJAVLJIVANJA POBEDNIKA. ORGANIZATOR IMA OBAVEZU DA ŽALBE RAZMOTRI I ODGOVORI NA NJIH 5 RADNIH DANA PO ISTEKU ROKA ZA SLANJE ŽALBI.
 18. ORGANIZATOR ZADRŽAVA PRAVO DA U BILO KOJE VREME, IZ OPRAVDANIH RAZLOGA, IZVRŠI IZMENE PRAVILA OVE NI, UZ OBAVEZU DA ISTE, BEZ ODLAGANJA, OBJAVI NA OVOJ STRANICI.
 19. UKOLIKO SE PRIJAVITE ZA NI, PRIHVATILI STE USLOVE NAVEDENE U PREDHODNIM STAVKAMA.

Koje su nagrade u pitanju?

1. Za glavnog dobitnika: 100% besplatna usluga otvaranje firme

2. Za 2. mesto: 50% popusta na uslugu na otvaranje firme  

3. Za 3. mesto: 25% popusta na uslugu otvaranje firme

 

Popusti se odnose na trenutno važeći cenovnik koji možete pogledati klikom OVDE , a dobitnik nagrade plaća samo taksu APR-a i naknadu kod notara.

  +381691638054